Ondersteuning

We bieden ondersteuning aan bedrijven. Door middel van innovatie kunnen we een invullling geven aan de uitdagingen waar een onderneming in de toekomst mee te maken heeft. Daarvoor hebben we de volgende onderdelen van dienstverlening.

Neem contact met ons op

Maatwerk Software

Voor complexe vraagstukken maken wij eenvoudige oplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld interne bedrijfsprocessen vereenvoudigen. De user-experience bepaalt het succes van de software. Daarom staat bij het ontwerp van onze applicaties de eindgebruiker centraal.

Meer informatie

Digitale Marketing

Digitale Marketing is de discipline waarmee de marketingdoelstellingen van een onderneming worden gerealiseerd via online en interactive media, kanalen en concepten. Digital Marketing is gericht op realisatie van klantkennis en de waarde van de klant. Het uitgangspunt daarbij is het bouwen van een duurzame relatie met (potentiƫle) klanten door in dialoog met hen te zijn.

Meer informatie

Webshops

Of je nu een webwinkel wilt starten, of er al een draait. Waarschijnlijk kun je af en toe wel wat hulp gebruiken met onderhoud, koppelen van boekhoudpakketten, leveranciers of facturatie. Wij werken intensief samen met onze e-commerce partners aan de groei van hun webwinkel.

Meer informatie

Websites

Iedere serieuze ondernemer heeft een website. Voor websites hebben we uiteenlopende opties. Van een online visitekaartje, tot gave interactieve ervaringen. Wat zoek jij? Ga verder voor meer informatie over het laten maken van een website.

Meer informatie

Apps

Jouw app in de Google Play store, en de Apple store? Die wens is vanaf hier al heel dichtbij. Heb je een goed idee, of een probleem waar je tegenaanloopt? En denk je dat een app de oplossing is? Lees dan snel verder.

Meer informatie

Webportalen

Een webportaal kan een prachtige oplossing zijn voor interne processen, of voor de service die jij aan je klanten levert.

Meer informatie