Zekerheid – Wie A zegt moet ook B zeggen

13-aug-2019

Een overeenkomst tussen een bedrijf en een klant zou altijd sluitend moeten zijn naar onze mening. Daarvan  zou niet mogen worden afgeweken. Je wilt je klant namelijk zekerheid geven.

Helaas wijst de praktijk uit dat dit niet altijd het geval is bij andere web-bureaus.

Afspraak is afspraak

Bij LanthopusX zijn wij van mening dat als er een overeenkomst is tussen twee partijen er een afspraak is waarvan niet zou worden moeten afgeweken. Je besluit samen met elkaar namelijk de voorwaarden die voor deze afspraak gelden. Je legt namelijk de verwachting, behoeften, wensen en kosten vast.

Kortgezegd; afspraak is afspraak en daar wijk je niet van af.

Verantwoordelijk en zekerheid

Er kunnen natuurlijk genoeg scenario’s bedacht worden die een bepaalde impact kunnen hebben op de ontwikkeling / oplevering maar daar komt de verantwoordelijk van een web-bureau of webbouwer kijken;

Je moet qua bezetting in je team zorg dragen dat er een bepaalde overlap is qua kennis. Dit zodat projecten nooit gevaar lopen om verkeerd te lopen. Of dat ze niet tot uitvoering komen zoals je met de klant bent overeengekomen. De reden daarvoor zou nooit moeten zijn dat een individu te vervallen zou zou komen bij het web-bureau.

Door het zorgen van een dergelijke overlap in kennis én specialisten kun je als web-bureau een garantie geven die zekerheid geeft aan de klant over de continuïteit van het project. Maar denk ook zeker aan eventuele ondersteuning mocht dit natuurlijk gewenst zijn naar de klant toe.

Bij LanthopusX hebben we derhalve gekozen voor een specifiek dekkend volume als het aankomt op ons team van specialisten zodat we je de zekerheid kunnen bieden waarvan wij zeker zijn dat je die verdient.

Ben je opzoek naar aan partij die bij al deze zaken stilstaat en het beste met je voor heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!