Onze ambities voor 2020

09-okt-2019

2020 komt er al weer snel aan. Wie goed wil doen, moet goed voorbereid zijn. Met die gedachte in het achterhoofd willen we dan ook onze ambities voor 2020 met jullie allemaal delen.

Onze ambities voor 2020 zijn groter dan alleen LanthopusX, het zijn zaken die we door heel onze bedrijfsvoering heen willen verwezenlijken.

Wij hebben veel ambities!

Als bedrijf willen we natuurlijk altijd blijven doorgroeien. Een van onze pijlers is om dat ook continue te blijven doen op gebied van duurzaamheid en op sociaal gebied. Daarbij komen min of meer van zichzelf uit al meerdere ambities kijken.

Dit zijn de ambities die voor de Lanthopus groep de speerpunten vormen voor 2020;

1 – Betere dienstverlening

Wij willen onze dienstverlening in 2020 nog verder (en daarmee beter) gaan afstemmen op de wensen en eisen (de behoeften) van onze klanten. Waarom? Onze klanten zijn natuurlijk mede verantwoordelijk voor ons bestaan. In feite is het zo dat als we hen beter ondersteunen we gelijk onszelf beter ondersteunen.

De mooiste vorm van win-win toch?

Ben je al klant van ons, dan betekent dat we nog beter naar je behoeften zullen gaan kijken om te zorgen dat jij het maximale uit je afgenomen diensten kunt behalen.

2 – Verder dan IT

Vaak wordt er alleen maar ingezet op de techniek. Maar eigenlijk is IT niets meer dan een middel, maar geen concreet einddoel.

We willen veel meer verder kijken dan alleen dit hulpmiddel om zo al onze expertise in te kunnen zetten om onze klanten meer financiële en maatschappelijke winst te laten maken.

Maar dus terugkomend op punt 1 om dat vooral samen tot een beter geheel te laten komen. Dus daarmee ook veel meer inzet op de sociale factor.

3 – Maatschappelijk verschil

In 2020 willen we als zowel IT-bedrijf en groep zelf een maatschappelijk verschil maken. Wij gaan volgend jaar, door het inzetten van IT-kennis en onze kennis over samenwerking, een verschil maken in de realisatie van de Global Goals van de Verenigde Naties (VN).

Dat gaan we niet alleen doen, maar samen met een reeks gelijkgestemde partijen.

4 – Transparantie

We willen veel meer gaan delen met iedereen over wat wij als bedrijf doen en wat er in de pijplijn zit. Maar dat ook door onze hele bedrijfsvoering heen. Want je hoort misschien nu meer van LanthopusX maar dat wil niet zeggen dat onze andere bedrijfstakken niets doen.

Iedereen die bij ons op bezoek komt en hoort wat we doen, zeggen vaak wat hebben jullie een mooi bedrijf. Daar gaan we in 2020 ook digitaal veel meer vruchtbaarheid aan geven.

5 – Customer satisfaction

Iets maken en leveren is natuurlijk leuk en aardig. Maar je bent daarna als het goed is niet klaar. Nazorg / aftersales zijn enorm belangrijk om goed te doen als bedrijf.

Daarom gaan we ook hier een stap in maken om een kwaliteitsverbetering teweeg te brengen en zo onze dienstverlening nog beter te maken.

Een blije en tevreden klant is toch simpelweg een veel betere relatie? Daar moet je dan ook voor zorgen!

6 – Meer werkplekken

Met het oog op 2020 willen we ook als bedrijf simpelweg gaan groeien. Ja het zou raar zijn als dat geen doel aan zich zou zijn natuurlijk.

Groeien betekend meer werk moeten verzetten. Meer werk moeten verzetten betekend vervolgens meer medewerkers nodig. We hebben het streven om in 2020 dan ook 20 nieuwe arbeidsplaatsen te creëren.

Ben jij iemand die gelijkgestemd is met ons gedachtengoed? Dan is er wellicht een match en kunnen we elkaar helpen groeien!

Kortom in 2020 willen we enorm mooie stappen gaan maken!

We hopen dat we door het delen van onze eigen ambities voor 2020, je een stuk hebben kunnen inspireren of aan het denken hebben gezet omtrent jouw eigen ambities.


Welke ambities heb jij voor 2020?

Maar genoeg over onze eigen ambities voor 2020, laten we het eens over jou en jouw ambities hebben voor 2020!

Om te kijken wat wij voor jouw kunnen betekenen in 2020 is het goed om te weten waar jij dan op in wilt gaan zetten. Of als er nu al zaken zijn waarbij wij iets kunnen betekenen voor je.

Mocht dat laatste het geval zijn, laat het ons dan gerust weten. We helpen je liever natuurlijk nu al in plaats van te wachten tot 2020.

Naast onze ambities hebben we een aantal voorbeelden van ambities die we vaker horen;

  • Efficiënter gaan werken
  • De website / webshop optimaliseren
  • Een nieuwe website / webshop
  • Meer richten op mijn doelgroep
  • (meer) Duurzaam gaan ondernemen

Heb je andere ambities, dan horen we dat natuurlijk graag van je. Wil jij je ambities van 2020 met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we kijken of we er nu al zelfs werk van kunnen maken!

Laten we samen van 2020 een doorslaand succes gaan maken!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!