Magento 1 – End of Life datum bekend

13-sep-2018

Vandaag bereikte ons het nieuws dat de EOL (end of life) datum van Magento 1 bekend is gemaakt. In Juni 2020 stopt Magento met doorontwikkelen aan Magento 1.

Over Magento 2

Magento Commerce 2 biedt geweldige mogelijkheden om van u een succes te maken als verkoper in het toch zeer concurrerende eCommerce-landschap van vandaag.

Magento2 zal dit verbeteren met;

Meer conversies
Verbeter uw klant-conversie met snelle tweestaps-controle en directe inkoop en verbeter snel uw verkoopmogelijkheden met native B2B-functionaliteit.

Slimmere, snellere operaties
Stel uw organisatie in staat sneller meer gedaan te krijgen met enterprise-grade business intelligence, drag-and-drop contentcreatie en -beheer, en compleet nieuwe architectuur die de kwaliteit van de code, testen en ontwikkeltijd verbetert.

Schaalbare, veilige infrastructuur
Een moderne cloudinfrastructuur met geoptimaliseerde prestaties, beveiligingshulpprogramma’s en services.

Voor meer informatie (Engels) zie; https://info2.magento.com/M1OpenSource.html

Wat betekent de overstap naar Magento 2?

Onlangs schreven we zelf hier al over in het item; Van Magento 1 naar Magento 2
Je hoeft dus nog niet per direct over maar nu Magento het officieel heeft gemaakt moet je ook over de uiteindelijk overstap naar versie 2 toch gaan nadenken. Want nadat versie 1 EOL zal worden, zullen diverse systemen vast en zeker uitsluitend met Magento 2 als code-base gaan werken.

LanthopusX beschikt over gedegen kennis voor verdere uitbreidingen op je bestaande Magento 1 webshop. Maar ook heeft het team al tijden gewerkt met projecten met Magento 2. In feite kan LanthopusX alles op gebied van Magento voor je verzorgen.  Denk daarbij ook aan het onderhoud van Magento met het oog op patches en dergelijke.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!