Als je webbouwer vervalt

28-okt-2019

Een situatie die we niemand toe wensen; wat als je webbouwer om wat voor reden dan ook vervalt? Heb je dan de nodige handvaten om zelf of met een andere partij verder te kunnen?

Vooruit denken

Het is iets waar je liever niet aan denkt maar wel helaas een situatie die realiteit kan worden.

Als je webbouwer alles goed met je afstemt dan hoeft er nog steeds geen probleem te zijn als hij vervalt.
Indien er een systeem wordt opgeleverd wat door jou als klant goed te beheren is, dan is het een systeem waarmee je verder kunt of waar ook een derde partij mee uit de voeten zou moeten kunnen.

Maar hoe zorg je ervoor dat dit gedekt is?

Verantwoordelijkheid

Bij LanthopusX zijn we van mening dat de verantwoordelijkheid voor het meedenken en het afdekken van een dergelijke situatie de verantwoordelijkheid is van het web-bureau of webbouwer.

Als klant sta je hier pas vaak bij stil als het te laat is, een bouwer / bureau moet door alle ervaring en expertise die ze bezitten moeten begrijpen dat ze jouw hier een enorm plezier mee doen.

Dat is de reden waarom we bij LanthopusX voordat we concreet aan de slag gaan met een project altijd goed proberen af te stemmen want de wensen en behoeften echt zijn van onze klant en hoe we zaken zo makkelijk en duidelijk mogelijk te beheren kunnen maken en houden voor onze klant.

Als je kritisch kijkt naar je huidige situatie wordt er dan op een dergelijke manier gekeken naar je wensen en behoeften en fail-safes zoals hier omschreven als iemand vervalt?

Indien ja, super heel mooi dat je een webbouwer hebt die het beste met je voor heeft, wees er zuinig op!

Indien niet of mocht je opzoek zijn naar een partij waarbij je deze zekerheid krijgt, dan zouden we ja aanraden om vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen naar je behoeften en wensen.

We bepalen samen wat er nodig is en wij gaan het maken en dragen zorg dat jij met het systeem over weg kan.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!